top of page

ÜZEMI ÉTKEZTETÉS

Egy megfelelő üzemi étkeztetési partner kiemelt értéket képvisel egy vállalat életében. A napi étkezések körülményei, mennyiségi és minőségi mutató komoly hatást gyakorolnak a munkavállalók közérzetére és hatékonyságára egyaránt.  Cégünk elkötelezett abban, hogy mindezen értékeket a legmagasabb színvonalon biztosítsa partnereink számára, és hosszú távú és sikeres együttműködést kínáljon az üzemi étkeztetés terén.

Healthy Lunch

1

MINŐSÉGI ÉTEL

Cégünk elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű ételeket kínáljon, amelyek nemcsak finomak, hanem táplálók is. Az ételminőség a mi húzóerőnk, és célunk az elégedett ügyfelek elérése.

Volunteers at Food Bank

3

HIGIÉNIA ÉS BIZTONSÁG

Az élelmiszerbiztonság és a higiénia megfelelő szintjének fenntartása kiemelkedő fontosságú. Tradícionális ételszolgáltatóként az összes szigorú régi és új higiéniai és ételbiztonsági szabványnak megfelelünk.

MEGBÍZHATÓSÁG

Partnereink mindig számíthatnak  ránk, hiszen rendszeresen és megbízhatóan biztosítjuk az étkezési szolgáltatásokat. Az időpontok betartása és a megbízhatóság kiemelt fontosságú számunkra.

Team Hugging

2

RUGALMASSÁG

Rugalmasan alkalmazkodunk az Önök igényeihez. A menük testre szabása, az ételallergiák és ételintoleranciák figyelembevétele, valamint a létszám változásaihoz való alkalmazkodás mind szerves része az elképzeléseik megvalósításának.

Shaking Hands

4

Data on a Touch Pad

5

VERSENYKÉPES ÁRAK

Cégünk költséghatékony megoldásokat kínál az étkeztetés terén, miközben garantáljuk a minőség fenntartását. A hatékony költségkezelés segít optimalizálni a kiadásokat és növelni a dolgozói elégedettséget.

EGÉSZSÉGES ÉTKEZTETÉS

Egészség és jólét szempontjából fontosnak tartjuk a kiegyensúlyozott étkezést. Egészséges ételeink és menük támogatják a dolgozók jó közérzetét és egészségüket.

Fresh Salad

6

Chef at Work

7

KÉPZETT SZAKEMBEREK

Az ételkészítő és kiszállító személyzetünk is megfelelő képzésben részesül, hogy biztosítsák az élelmiszerbiztonságot és a kiváló szolgáltatást.

KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG

A környezetvédelemre való odafigyelés egyre fontosabb szempont. A megbízóink értékelik, ha a közétkeztetési partnerükként fenntartható gyakorlatokat alkalmazzuk az üzemeltetés során.

Solar Panels in Mountains

8

Online meeting

9

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS PARTNERKAPCSOLAT

Az egyik piacvezető közétkeztetési szolgáltatóként rendelkezünk hatékony kommunikációs rendszerrel és ügyfélszolgálattal, hogy a megbízóink mindig tájékozottak legyenek és problémák esetén gyors megoldást találjunk számukra.

ELÉGEDETTSÉG

Az elégedettséggarancia, vagy az elégedetlenség esetén történő kártalanítás lehetősége bizalommal tölti el a megbízókat.

A woman smiling while working

10

Trees From Above

MAGAZIN

Family Portrait

ÉPÍTS VELÜNK KARRIERT!

Business Owners

KÉRJEN AJÁNLATOT!

bottom of page