top of page

KÜLDETÉSÜNK

A MEVID zrt. célja, hogy a Dél-dunántúli régió meghatározó vendéglátási és idegenforgalmi szereplője legyen. Vendégeinket magas színvonalon szolgáljuk ki a vendéglátói és idegenforgalmi területeinken, partnereinkkel kölcsönösen sikeres együttműködést valósítsunk meg ingatlanhasznosítási tevékenységünk során.

Célunk, hogy az éttermeinkben étkezőket minőségi ételekkel szolgálhassuk ki, a megrendelőink igényei szerint maximálisan szakszerűen bonyolítsuk le rendezvényeiket és fogadásaikat, melyeknek kellemes, hangulatos hátteret biztosíthatnak éttermeink.

Célunk, hogy a diákétkeztetés terén az alacsony önkormányzati nyersanyagnormák ellenére is minél változatosabb, ízletesebb kínálatot nyújtsunk, figyelembe véve az egészséges táplálkozás szempontjait és a jogszabályi követelményeket is. Hiszünk benne, hogy a gyermekek egészségesebb táplálkozása hozzájárul társadalmunk jólétéhez.

Mevid Zrt. turizmus és vendéglátás Pécs 1.jpg

Célunk, hogy idegenforgalmi területünkön szolgáltatásaink körét bővítsük, panzióink és hotelünk kényelmét növeljük, és ezáltal évről évre egyre több új és visszatérő, elégedett vendég pihenhessen, nyaralhasson nálunk.

Célunk, hogy irodáink, raktáraink bérlőinek valamennyi igényének eleget tehessünk az ingatlanjainkkal kapcsolatban, és ezáltal hozzájárulhassunk üzleti sikereikhez, eredményeikhez.

Vevőink, vendégeink, fogyasztóink igényeinek kielégítése mellett, célunk, hogy munkatársaink jól érezzék magukat e fejlődő cégnél, büszkék lehessenek arra, hogy nálunk dolgoznak, és ennek érdekében folyamatosan lehetőséget nyújtunk nekik fejlődésre, továbbképzésre.

 

Mevid Zrt. turizmus és vendéglátás Pécs 2.jpg
bottom of page