top of page
Mevid Zrt. turizmus és vendéglátás Pécs 3.jpg
mevid_brand_kek_edited_edited.png

mevid zrt.

Köszöntjük a MEVID zrt., a Dél-dunántúli régió legnagyobb múltú, meghatározó vendéglátó és idegenforgalmi cégének honlapján! 

Büszkék vagyunk a múltunkra és a MEVID zRt.-ben felhalmozott rengeteg tapasztalatra. Jövőképünk szerint világos irányok, és célok mentén határoztuk meg az előttünk álló feladatokat.  

Befektetőinknek

Befektetőink számára a piacinak megfelelő szintű jövedelmezőséget biztosító, tudatosult közös értékek és célok mentén dolgozó, megújúló szolgáltatásokat nyújtó, stabil és rugalmas szervezetű, magas ügyfélelégedettségű, és így összességében EREDMÉNYES szervezetet építünk.

Cégünk több, mint 70 éve alakult a Mecsekvidéki Vendéglátó Vállalatként, és jelenleg is a régió legnagyobb hagyományú közétkeztetési, vendéglátó, idegenforgalmi és energetikai részvénytársasága. 

Jelenleg közel 70 alkalmazottat foglalkoztatunk, öt főzőkonyhát és több tálalókonyhát üzemeltetünk Pécsett, Komlón és Kozármislenyben. Egységeinkben naponta mintegy ötezer adag ételt állítunk elő.

A fejlődés útján

A közétkeztetés a mai napig a cég fő tevékenységi köre, de hiszünk abban, hogy hosszú távon csak a több lábon állás lehet a sikeres jövő záloga. Ezért jelentős beruházásokat eszközöltünk az idegenforgalom, az ingatlanhasznosítás és legújabban a napelemes erőművek építtetése kapcsán is.

Teljes vendéglátási portfóliót kínáljuk ügyfeleiknek: az óvodai, iskolai közétkeztetéstől, a cégeknek rugalmas menürendszerben kínált üzemi étkeztetésen át, az exkluzív, reprezentatív fogadásokig bezárólag biztosítunk cateringet, saját éttermeikben és külső helyszíneken egyaránt.

Konyháinkon évente közel 1,2 millió adag étel készül el a modern technológia környezetben, a fogyasztóink igényeinekk és törvényi megfelelések legmagasabb szintű betartása mellett. A vendéglátás teljes kínálatát lefedjük, referenciáink között egy és több napos rendezvények lebonyolítása is szerepel. 

A kisebb rendezvények mellett az Európa Cantaat 3000 fős napi étkeztetését, vagy a tájfutó világbajnokság étkeztetését is sikeresen bonyolítottuk le. 

Idegenforgalmi tevékenységünk folyamatosan bővül. Orfűn egy panzióval indultunk, mára további két vendégházzal kiegészülve, összesen több mint 50 férőhellyel várjuk vendégeinket. A Fordan Hotel, 2013-ra készült el Pécs belvárosban. A 31 szobás, konferenciateremmel, szaunával és zárt parkolóval rendelkező szálláshelyet hoztunk létre, amelynek vendégelégedettesége a booking.com szerint 8.9-es volt 2018-ban.  

A fentiek mellett irodák, üzlethelyiségek bérbeadásával, kiadásával is foglalkozunk Pécsett, kihasználva a belváros szívében álló irodaház szabad kapacitásait.

Hogy miért is maradhattunk ilyen hosszú ideig meghatározói Baranya és a Dél-Dunántúl vendéglátásának?

Többek közt azért, mert:

  • A sikeres működés alapjának kollégáink és az infrastruktúránk folyamatos megújulását, fejlesztését tartjuk.

  • 2016 óta közel 60 millió Ft.-ot költöttünk kollégáink szakmai és vezetői képzésére. Így a feladatok hatékony elvégézése mellett a jelenlegi munkaerőpiaci kihívásoknak is meg tudunk felelni a belső fejlesztésinkkel.

  • A pályázatok segítségével európai színtű körülményeket teremtettünk a mindennapi működéshez a vendéglátásban és idegenforgalomban egyaránt.

  • Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerünk az elsők között, már 2000-től üzemel, ez biztosítja azt, hogy vendégeink magas színvonalú, biztonságos ellátást kapjanak.

Mevid Zrt. turizmus és vendéglátás Pécs 4.jpg
bottom of page