top of page
  • Szerző képeMevid

Fenntartható úton, nem csak a Föld napján

Az évente visszatérő Föld Napja (április 22.-én) nem csak egy nap a naptárban. Ez egy emlékeztető arra, hogy mennyire fontos odafigyelni bolygónk állapotára, és hogy mindannyian felelősséggel tartozunk a környezetünkért.

Fenntarthatósági víziónk


Cégünk elkötelezett abban, hogy fenntartható megoldásokat használjon működése során, amelyek segítenek csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat, és jobbá tenni a környezetet, amiben élünk. Éppen ezért, fenntarthatósági víziónk középpontjában az áll, hogy felelős módon kezeljük az erőforrásokat és tevékenységeinket összhangba hozzuk a természettel.

Célunk egy olyan üzleti modell kialakítása, amely lehetővé teszi az emberek és a környezet harmonikus együttélését, és amely hosszú távon fenntartható és sikeres.

Fenntartható Napelemparkok: Zöld Energia a MEVID Zrt.-nél


A napelemparkok nem csupán modern technológiai csodák, hanem hatékony eszközök is az energia fenntartható módon történő előállítására. A MEVID Zrt. büszkén üzemelteti saját napelemparkjait, ezzel is támogatva egy élhető jövőt. Ez nemcsak a szén-dioxid-kibocsátást csökkenti, hanem hozzájárul a tiszta energiaforrások népszerűsítéséhez is. Az általunk üzemeltetett napelem rendszereknek köszönhetően jelentős mennyiségű tiszta energia termelődik, ami hatékonyan csökkenti a környezeti terhelést és segíti a fenntartható jövő kialakítását.




Geotermikus Fűtés: Környezettudatos Megoldások cégünknél


A geotermikus fűtés egy másik kulcsfontosságú tényező cégünk fenntarthatósági törekvéseiben. Ez az innovatív fűtési módszer nemcsak hatékony és megbízható, de károsanyag-kibocsátása is minimális. A geotermikus energia felhasználása segít csökkenteni a hagyományos fűtési módszerek környezetre gyakorolt negatív hatásait.


Rövid Ellátási Lánc: Az Ökológiai Lábnyom Csökkentése


A MEVID Zrt. elkötelezett abban, hogy minimalizálja az ellátási lánc hosszát. Ez nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem jelentősen csökkenti a környezeti terhelést is. A rövid ellátási lánc lehetővé teszi a termékek gyorsabb eljutását a fogyasztókhoz, minimalizálva ezzel a szállítás során keletkező környezeti terhelést.

Az alapanyagok beszerzésénél igyekszünk olyan piaci partnereket és termékeket választani, amelyek a lehető legrövidebb úton jutnak el a felhasználási helyükre. Legyen szó az étkezőkben megjelenő zöldségekről, gyümölcsökről, vagy a legfinomabb csapolt söreinkről.


A Jövőért: A MEVID Zrt. Kötelezettségvállalása a Fenntarthatóság Mellett


A fenntartható üzleti gyakorlatok és technológiák nemcsak rövid távon hoznak előnyöket, hanem hosszú távon is kulcsfontosságúak a bolygónk jövője szempontjából.

Szem előtt tartjuk, hogy a különböző üzletágainkban, - különös tekintettel a közétkeztetésre, - a jövő nemzedékeit nem csak az ételeinkkel, hanem a környezethez való hozzáállásunk révén is támogatnunk kell egy zöldebb jövő felé vezető úton.

A MEVID Zrt. büszkén vállalja ezt a kötelezettséget, és továbbra is folyamatosan fejleszti fenntartható működését azért, hogy élhetőbb jövőt teremtsen mindannyiunk számára.

7 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page