top of page
  • Szerző képeMevid

MEVID-es az az Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője

Frissítve: máj. 2.

2021-ben Barbara Kóbor-Gunszt kolléganőnk kapta az Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője díjat a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségétől a szövetség megalakulásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepi ülésen.


Óriási megtiszteltetés érte Kóbor-Gunszt Barbara kolléga nőnket a hétvégén, amikor megkapta az Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője díjat a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségétől a szövetség megalakulásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepi ülésen.


Ezt az egyik legrangosabb hazai szakmai díjat nem adják ki minden évben, ráadásul utoljára 2009-ben került Baranyába.

Az Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője
Kóbor-Gunszt Barbara

Barbi a MEVID zRt. komlói konyháját vezeti 2008 óta, szakmai alázata és kitartó munkája során mindig azt veszi figyelembe, hogy a jogszabályok betartása mellett jól lakjanak a gyerekek, és biztosítani tudjuk a jövő generáció testi-, lelki- és szellemi fejlődéséhez szükséges tápanyagokat. Nevéhez fűződik az EMMI rendelet bevezetéshez kapcsolódó számos újítás, minőségbiztosítási rendszer fejlesztés is és tájékoztatási tevékenység is, ami az élelmezésvezetők számára szervezett kötelező továbbképzéseken az un. jógyakorlatok között tanagyagként is szerepelt és közel 2400 kolléga ismerhette meg munkáját országosan.

Igazán szívmelengető számunkra, hogy ezt az építő, értékteremtő munkát Barbara a MEVID műhelyen belül tudta megszerezni, és ehhez lehetőséget tudtunk biztosítani!

Az Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője
Év Dietetikus Végzettségű Élelmezésvezetője

A megtiszteltetés megszerzéséhez azonban elengedhetetlen volt, hogy:

• egy kiváló, összetartó konyhai csapat támogassa Barbarát,

megrendelőnket, Komló Város GESZ-t és igazgatóját, Kiss Béláné Valikát folyamatosan, a szakmai szempontokat figyelembe vevő, a fejlesztéseket is igénylő remek együttműködő partnereként tudhassunk magunk mellett,

• Komló város önkormányzata és Polics József polgármester úr, jelentős forrásokat volt hajlandó a tálalókonyhák fejlesztésére áldozni és fontosnak tartja az iskolai élelmezés ügyét,

a hatóságok munkatársainak, akikkel összefogva és együttműködve tudunk dolgozni, fejlesztéseket végrehajtani,

Barbi férje és kislánya támogatja őt ebben a kiváló teljesítmény elérésében.


Köszönjük Barbinak és mindenkinek aki ebben a sikerben részt vett!


Terveink szerint a közeljövőben egy interjút is meghallgathattok Barbarával, ahol a szakmáról és a díjról is további részleteket lehet megtudni.

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


bottom of page