top of page

Arany- és bronzérem a neves cukrászversenyen

A Mevid nyújtotta páratlan lehetőségek által diákjaink szakértők irányítása alatt válhatnak a jövő mestereivé. Éppen ezért érdemes csatlakozni hozzánk, és megtapasztalni, milyen érzés versenyeken bizonyítani a tudást és a tehetséget!


Magas minőségű szakmai tudás tanulóink kezében


Csokoládés beton torta a Farsang Kupán, ahol első ésharmadik helyet szerzett cukrász tanulónk
Csokoládés beton torta a Farsang Kupán

A Mevid elkötelezett a kiváló utánpótlás nevelés mellett, diákjaink számára pedig páratlan lehetőséget biztosítunk, hogy szakértők előtt is kipróbálhassák magukat. A Mevid keretein belül működő Univ étteremben mestercukrászok és mesterszakácsok irányítása alatt sajátíthatják el a jövő cukrászai és szakácsai a szakma fortélyait. Az itt szerzett tudás és tapasztalat egyik mérföldköve a szakmai versenyeken való részvétel.


Rangos versenyen az elsők között


Március 7-8. között Tatán rendezték meg a rangos Farsang Kupát, ahol cukrászok, pincérek, szakácsok és tanulóik mutathatták be tehetségüket a szakmai zsűri előtt.

Dakai Krisztiánné Niki - artisztika kategóriában aranyérmet szerzett
Dakai Krisztiánné Niki - artisztika kategóriában aranyérmet szerzett

A versenyen a Mevid-et Kocsis Melinda mestercukrász irányításával Dakai Krisztiánné Niki, felnőttképzésben részt vevő tanulónk képviselte, aki a 130 induló közül két kategóriában is elindult. Niki, a Pécsi Zsolnay SZC diákja, egy hónapos intenzív felkészülés után artisztika kategóriában Hóbortos Manóház alkotásával aranyérmet, míg csokoládés betontorta és lime curd tart munkájával bronzérmet szerzett.


A Mevid-nél szakértő kezek alatt válhatnak diákjaink a jövő szakembereivé, és tehetségüket szakmai versenyeken, vagy a hétköznapi életben neves cukrászdákban is megmutathatják!


1 megtekintés0 hozzászólás

Comentarios


bottom of page