top of page

KÖZÉTKEZTETÉS

Egy megbízható és rugalmas közétkeztetési szolgáltató rendkívül fontos szerepet játszik az olyan oktatási intézmények (iskolák, óvodák), vállalatok és egészségügyi intézmények életében, amelyek a mindennapokra étkeztetési megoldásokat keresnek.

Az ideális szolgáltatóval történő együttműködés hozzájárul az egészséges életmód népszerűsítéséhez, a költséghatékonysághoz, valamint a magas színvonalú étkezési élmény biztosításához az érintett közösségeknek.

Fall Salad

1

MINŐSÉG

Hisszük, hogy a minőségi étel, a minőségi élet egyik fontos alapja!

Az elsődleges szempont számunkra az elkészített ételek minősége és mennyisége. Fontosnak tartjuk, hogy az ételek ne csak táplálóak és egészségesek, hanem ízletesek és finomak legyenek minden korosztály számára.

Volunteers at Food Bank

3

HIGIÉNIA ÉS BIZTONSÁG

Hét évtizedes tapasztalat a konyhán belül és azon is túl. Fennállásunk alatt kiemelt hangsúlyt fektettünk – és a jövőben is fektetünk – az innovációra, a szakszerű és minőségi működésre. A legmodernebb eszközöket alkalmazzunk konyháinkon, kiemelt figyelmet fordítva a biztonsági és higiéniai előírások betartására.

Fists in Solidarity

2

MEGBÍZHATÓSÁG

Az élelmiszerbiztonság és a higiénia legmagasabb szintű fenntartása kiemelkedően fontos számunkra. Tradicionális ételszolgáltatóként a tökéletességre törekszünk nem csak az alapanyagok, hanem a konyháink esetében is!

Shaking Hands

4

RUGALMASSÁG

Ügyfeleink igénye számunkra az első! Legyen szó különleges ételről, speciális érzékenységről vagy egy nagyobb létszámról, minden kérést rugalmasan kezelünk. Működésünk szigorú törvényi keretek között működik, ám lehetőségeinkhez mérten igyekszünk minden ügyfelünk igényeihez rugalmasan igazodni. Az elégedettség jegyében különleges kezdeményezéseket építünk be a közétkeztetésünkbe (pl. Nemzetiségi napok). 

Stock Market Chart

5

VERSENYKÉPES ÁRAK

70 éve a versenyszférában, amely a folyamatos fejlődés, az innovatív technológiák alkalmazása és a „zöld” gondolkodás nélkül nem valósulhatott volna meg. Ezek azok az elvek és tényezők, amelyek lehetővé teszik a jövőben is azt, hogy továbbra is piacvezető szolgáltatóként működjünk a régióban, versenyképes árakat biztosítva ügyfeleink számára.

Traditional food

6

SZÉLES MENÜVÁLASZTÉK

Regionális szolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink étkeztetési preferenciáit kielégítsük. A törvényi irányelveknek megfelelve készítjük ételeinket, és a rugalmasságra, maximális elégedettségre törekedve B menüt is biztosíthatunk számára, emellett pedig alkalmazkodunk az aktuális igényekhez, kérésekhez is.

Chef at Work

7

KÉPZETT SZAKEMBEREK

A kiváló minőségű ételek nem jöhetnének létre a szakmailag magasan képzett kollégák nélkül! Ők azok, akik nap mint nap elkészítik és kiszállítják ügyfeleink számára az ételeket, betartva az élelmiszerbiztonsági és higiéniás szabályokat. Folyamatos képzésük és elhivatottságuk adja szolgálatásaink egyik kulcs elemét.

Solar Panels on Trees

8

KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG

A minőségi alapanyagok, ételek mellett a környezetvédelemre is kiemelt figyelmet fordítunk. Az innovatív, környezetkímélő eszközök és technológiák mellett optimalizáljuk a folyamatokat, minimalizáljuk a károsanyag kibocsátást, hogy a lehető legfenntarthatóbb módon és eszközökkel üzemeljünk.

Online meeting

9

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS PARTNERKAPCSOLAT

A régió meghatározó szolgáltatójaként széleskörű tájékozódási és kapcsolatfelvételi lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára. Fontos, hogy naprakész online és offline felületekkel rendelkezzünk. Az, hogy ügyfeleink könnyedén tájékozódjanak, informálódjanak rólunk, valamint szükség esetén felkeressenek minket kérdéseikkel, mi pedig a lehető legrövidebb időn belül válasszal szolgálunk.

A woman smiling while working

10

ELÉGEDETTSÉG

Ügyfeleink elégedettsége számunkra az első! Az együttműködés elengedhetetlen része a véleményfelmérés. Az, hogy megismerjük a véleményeket és tapasztalatokat, ezt követően pedig -  szükség esetén - tovább fejlesszük szolgáltatásainkat, termékeink listáját, ezzel biztosítva a garanciát.

Trees From Above

MAGAZIN

Family Portrait

ÉPÍTS VELÜNK KARRIERT!

Business Owners

KÉRJEN AJÁNLATOT!

bottom of page