top of page

TALÁLD MEG NÁLUNK AZ IDEÁLIS RENDEZVÉNYHELYSZÍNT!

A rendezvények szervezésekor a megfelelő helyszín kiválasztása kiemelten fontos szempont. A helyszín megfelelő elérhetősége és kényelme a résztvevők számára alapvető fontosságú, és a helyszín méretének és kapacitásának megfelelőnek kell lennie a rendezvény típusához és létszámához. Emellett a helyszínnek rendelkeznie kell olyan szolgáltatásokkal és felszerelésekkel, amelyek szükségesek az esemény sikeréhez, és illeszkednie kell a rendezvény témájához és stílusához. 

Cégünk büszkén kínál kiváló helyszín lehetőségeket különböző rendezvények számára, legyen szó családi, vagy baráti összejövetelekről, esküvőről, céges csapatépítő programról, továbbképzésekről! Ezen kívül nem csupán saját helyszíneinken kínálunk magas színvonalú szolgáltatásokat, hanem külsős helyszíneken is vállaljuk esküvő, céges, vagy családi rendezvények teljeskörű lebonyolítását!

 

A Fordan Center és Étterem Pécs történelmi belvárosának szélén helyezkedik el, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. Az étterem területén 100-120 fős rendezvény lebonyolítására van lehetőség.

Amennyiben elszeparált rendezvényteremre van szükség, úgy felújított különtermünk 70-80 fő kényelmes befogadására alkalmas, legyen szó esküvőről, konferenciáról, vagy továbbképzésről! JBL hangrendszer, tv-k, projektor, saját bárpult és színezhető belső világítás teszi tökéletessé minden alkalomra a helyszínt!

Termek száma: 2
Max. létszám: 120 fő
Parkolás: saját parkoló
Elszeparált, vagy tágas rendezvény helyszín
Akadálymentesített épület
air-conditioning.png
Cím:  7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16.
 

Ingyenes

parkolás

Fűtő-hűtő

klíma

Pacsirta Étterem

Éttermünk az Ifjúság útján található Bölcsészettudományi Kar alsó szintjén található, ahol kávézónk és éttermünk széles kínálattal várja a látogatókat.

 

Rendezvények, állófogadások és vacsorák lebonyolítását is vállaljuk külsős helyszínen, vagy a BTK aulájában egyaránt. 

Teljes alapterület: 138 m2
Max. létszám: 120 fő
Termek száma:2
Catering szolgáltatás lehetősége is
Étterem ikon.png
air-conditioning.png
Cím:  7624 Pécs, Pacsirta u. 2.
 

Catering szolgáltatás

Parkolási lehetőség

Fűtő-hűtő

klíma

UNIV Étterem (Boszi)

Boszorkány úti kollégiumnál található UNIV Éttermünk konyháján nem csak helyben fogyasztható napi menüt és a'la carte ételeket készítenek kollégáink, hanem catering szolgáltatások keretében bűvölik el megrendelőinket kollégáink a minőségi ételekkel, felszolgálással és igény esetén a dekorelemekkel egyaránt.

air-conditioning.png
Cím:  7624 Pécs, Boszorkány u. 2.
 
Étterem ikon.png

Ingyenes

parkolás

Fűtő-hűtő

klíma

Catering szolgáltatás

Pécs belvárosában található a Fordan Hotel, amely konferencia termével és közvetlenül mellett megtalálható Fordan Center Éttermével egy komplex helyszínt biztosít esküvők, családi és céges rendezvényeknek egyaránt. Csapatépítők helyszíneként, vagy konferenciák, családi születésnapok, összejövetelek számára is ideálís helyszín!

Szobák száma: 31 db
Max. létszám: 70 fő szálló vendék
May. látszám: 120 fő rendezvény helyszínen
Parkolás: saját parkoló
Akadálymentesített épület
air-conditioning.png
Cím:  7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16.
 

Ingyenes

parkolás

Fűtő-hűtő

klíma

Opcionális

heti takarítás