top of page
  • Szerző képeMevid

Mire számíthat egy céges rendezvénynél a Fordanban? - avagy részlet egy cégvezető naplójából

Mindig is nagy lelkesedéssel vetem bele magam az élő tesztelésekbe. Ezek izgalmas helyzetek, amikor a saját bőrömön tapasztaltam meg azokat a dolgokat, történéseket, amiről addig csak kívülállóként hallottam, vagy csak meséltek róluk. Ez így volt most is. A terület aktuális, szívemhez is közel álló, és bízom benne, hogy számodra is, kedves cégvezető barátom, hasznos információkat rejt.


A téma, amiről a mai bejegyzésünk szól nem más mint, hogy:

Mire számíthat az a cégvezető, aki a céges rendezvényét a Fordanba hozza?

Szerintem nem leszek egyedül azzal a kijelentéssel, hogy eléggé "ingerekben gazdag, sűrű" évet zártunk. Munkatársainkkal, együttműködő partnereinkkel egész évben azon voltunk, hogy alkalmazkodjunk a folyamatosan változó piaci környezethez. Ebben a folyamatosan alakuló, tervezésre nehezen módot adó közegben segíteni tudjuk partnereinket a célravezető működésben. Így az év végére kellőképpen megfáradva mindenképp szerettünk volna egy közös évzáró eseményt. Ahol együtt, megfelelő hangulatban és környezetben kicsit visszatekintünk, levonhatjuk a következtetéseket a friss tapasztalatinkból, megemlékezhetünk eredményeinkről és nem utolsó sorban a közreműködő kollegáinknak méltó módon megköszönhetjük az egész éves kitartó munkát, jól érezhetjük magunkat.


Hol legyen a céges rendezvényünk?

Az eseményt mindenképp ki akartuk szervezni a napi munkavégzési helyünkről, vagyunk ott éppen eleget :). Megfelelő külső céges rendezényhelyszínt kerestünk Pécs belvárosában, aminek a hangulata, kisugárzása már eleve hozzáad ehhez az év végi eseményhez. Több pécsi rendezvényhelyszín is szóba került, de mivel együtt dolgozunk a Fordannal, bár nem vagyunk elfogultak, adta magát, hogy mellettük tegyük le a voksot.


Ajánlatok összevetése

Több szempontot is összevetve (elhelyezkedés, parkoló, árak, kiajánlott menü, színes kiegészítő program elemek, ügyintézés személyre szabottsága) kifejezetten jó ajánlatot kaptunk tőlük. Itt jegyezném meg, hogy ami már az ajánlatban is meglepett, hogy a helyszín és színvonalas étel és ital kínálat mellett a céges rendezvényünk hangulatát színesítő egyedi programelemek is be voltak építve. Egyrészről magában az ajánlatban szerepelt grátiszként 1 óra biliárd, de ezen felül is volt 2-3 opció, amiket most nem is árulok el. Elég legyen annyi, hogy mi a karikatúra rajzoló művészt választottuk. Így mindenki a csapatban az élményeken kívül egy, helyben készült, egyedi portréval gazdagabban és fülig vigyorral távozott. De ne rohanjunk előre...


Hogy zajlott az esemény?

A kapcsolatfelvételt követően, aznap jött a telefonhívás a részükről, hogy pontosítsuk a részleteket! Mit szeretnénk, miben gondolkodunk? Átbeszéltük az elgondolásainkat és már jött is az első konstruktív javaslat: az évzárónk "szakmaibb" részét vigyük fel az emeleti különterembe! Így ebben a cégeink számára intimebb esemény elemnél csak magunk lehetünk, nem zavarnak minket mások. Megvettük az ötletet. :)


Évzáró céges rendezvény a Fordan Centerben
Évzáró céges rendezvény a Fordan Centerben

Mi legyen az étel?


Hölgyek, urak vegyesen, teljesen eltérő ízlésvilággal :). Mi sem egyszerűbb ennél. De itt is könnyedén állítottak össze olyan vegyestál ajánlatot, amire mindenki bólintott. Az est folyamán az is kiderült, hogy sem minőségében, sem mennyiségében nem nyúltunk mellé.


Italkínálat

Úgy érzem itt elég annyit mondanunk, hogy a már említett igen színes ízlésvilággal ellátott garnitúránk, tüzetesen tesztelte az itallap alkoholos és alkoholmentes szakaszait is. Csajos koktélok, férfias röviditalok, gyöngyöző falú sörös korsók és hazai borkülönlegességek kerültek az asztalunkra.


Kiszolgálás, hangulat

Egy rendezvényen mindig meghatározó pont a kiszolgálás minősége. A Fordan munkatársai előtt le a kalappal. Ott voltak, ha kellett, viszont nem jártak a nyakunkra. Az asztalról gyorsan lekerültek a tányérok, amikor már nem volt rájuk szükség és mindig megfelelő időben került fel a következő fogás. Szó nélkül segítettek, amikor a grafikusnak át kellett pakolnunk az asztalát egy jobb fényviszonyú helyszínre. Mindezt úgy, mint később megtudtuk, a 2022-es év legforgalmasabb napjára sikerült befoglalnunk az utolsó asztalt :).


Évzáró céges rendezvény a Fordan Centerben
Évzáró céges rendezvény a Fordan Centerben

Összegezve

Közel 50 céges rendezvény megszervezésével a háttam mögött kijelenthetem, hogy az egyik legnagyobb kincs egy rendezvényhelyszín kapcsán, hogy:


  • több dologra gondolnak előre, mint maga a szervező

  • rugalmasan és segítőkészen állnak a dolgokhoz

  • nincsenek kellemetlen meglepetések

  • a szervező azzal tud foglalkozni, ami miatt a rendezvényt létrehozta, a többi dolgot a megbeszéltek alapján a keze alá teszik

Jókat ettünk, finomakat ittunk, nagyon jól szórakoztunk és ebben nagy szerepe volt idén a Fordannak. Új ötletek születtek a helyszínen, amiket ott akarunk megvalósítani 2023-ban.


Így zajlott a mi évzárásunk, de már az évkezdő eseményünket tervezzük ugyanoda, de egy újabb koncepcióban!


Ha Neked is vannak megvalósítandó céges rendezvény feladataid, vedd fel velük a kapcsolatot! Több dologban tudnak segítségedre lenni, mint azt elsőre gondolnád!



71 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page