top of page

FENNTARTHATÓSÁG

Büszkék vagyunk a múltunkra és a MEVID zRt.-ben felhalmozott rengeteg tapasztalatra. Jövőképünk szerint világos irányok, és célok mentén határoztuk meg az előttünk álló feladatokat.  

Solar Panels on Trees

1

NAPELEMPARKOK A ZÖLD ENERGIÁÉRT

A Mevid zrt. napelemparkjai stratégiai módon kerültek kialakításra annak érdekében, hogy aktívan hozzájáruljunk a zöldenergia előmozdításához. Az általunk üzemeltetett napelem rendszereknek köszönhetően jelentős mennyiségű tiszta energia termelődik, ami hatékonyan csökkenti a környezeti terhelést és segíti a fenntartható jövő kialakítását.

ENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK A FENNTARTHATÓBB MŰKÖDÉSÉRT

Az energiahatékonysági fejlesztések kiemelt fontosságúak vállalatunk fenntarthatósági stratégiájában. Folyamatosan vizsgáljuk és implementáljuk azokat a technológiai megoldásokat, amelyek segítségével csökkenthetjük az energiafelhasználást és optimalizálhatjuk az energiaellátást. Ezáltal nemcsak környezetvédelmi szempontból járulunk hozzá a fenntarthatósághoz, hanem gazdaságosabbá is tesszük üzleti működésünket.

Solar Panel Home

2

Recycling Bins

3

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

Hisszük, hogy a megfelelő hulladékkezelés kulcsfontosságú a fenntarthatóság szempontjából. Szelektív hulladékgyűjtési rendszerünk segítségével minimalizáljuk a lerakott hulladék mennyiségét, és elősegítjük a hulladék újrahasznosítását. Ennek eredményeként csökkentjük ökológiai lábnyomunkat és támogatjuk a környezetvédelmi célokat.

Nature Class

Fenntarthatósági víziónk

Fenntarthatósági víziónk középpontjában az áll, hogy felelős módon kezeljük az erőforrásokat és tevékenységeinket összhangba hozzuk a természettel. Célunk egy olyan üzleti modell kialakítása, amely lehetővé teszi az emberek és a környezet harmonikus együttélését, és amely hosszú távon fenntartható és sikeres.

Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük és optimalizáljuk működésünket a fenntarthatóság elvei mentén.

Aerial View of Orchard

Szabad földterülettel rendelkezik? Működjünk együtt!

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. Double click to edit and add your own text.

bottom of page