top of page
  • Szerző képeMevid

Egészségnapok Komlón és Kozármislenyben

Iskolai környezetben gyakran háttérbe szorul az egészséges étkezés és a mozgás fontossága. A Mevid Zrt. azonban önkormányzati és beszállító partnereivel együttműködve egészségnapokat szervezett Komlón és Kozármislenyben, interaktív programokkal, amelyek játékosan mutatják be a gyerekeknek az egészséges életmód alapjait.


Az egészség és az étkezés összefüggéseinek megértése kulcsfontosságú a gyerekek számára, ám a mindennapi iskolai környezetben ez gyakran háttérbe szorul.

Egészségnapok a közétkeztetésben
Különböző állomások az egészség jegyében

Közétkeztetőként nagy a felelősségünk, hogy a gyerekek a napi étkezésben az előírásoknak megfelelő egészséges ételeket kapják, ugyanakkor itt nincs idő és tér kihangsúlyozni az étkezés és az egészség összefüggéseit például kalória bevitel és mozgás összefüggéseit.Ezért úgy döntöttünk, hogy a MEVID zrt. szolgáltatási területein, önkormányzati- és beszállító partnereinkkel összefogva egészégnapokat szervezünk. Olyan programot szerettünk volna, ami kilép a hagyományos keretek közül és élményszerűen mutatja be a gyerekeknek ezeket a fontos témákat.


Játékos feladatok a gyerekeknek

Különböző állomásokon játékosan, feladatokon keresztül próbálhatták ki a diákok, például hogy hogyan lehet tudatosan informatikai eszközöket használni, mire kell a címkéken figyelni, mi az energiabevitel és a sportolás közötti összefüggés.


Az egészségnapokról készült videónk alább tekinthető meg!
1 megtekintés0 hozzászólás

Kommentare


bottom of page